Café Chantant is Uit! aan het Marktplein

Deze middag staan op het programma:
SYA: drie zangeressen die zichzelf begeleiden op verschillende akoestische instrumenten zoals harp, gitaar, piano, dwarsfluit en mandoline. Zij delen de passie voor meerstemmige muziek. Wat zich vertaalt in eigen SYA arrangementen van nummers van o.a. James Taylor, Crosby Stills and Nash en vele anderen.

JESJE DE SCHEPPER: Liedjesschrijfster/zangeres en filosofe Jesje De Schepper studeerde kleinkunst aan het Herman Teirlinck Instituut in Antwerpen en Filosofie aan de UvA. Jesje schreef gedichten, korte verhalen, en teksten voor film en toneel. Tijdens haar studie aan de theaterschool begon ze haar teksten te zingen en werden het liedjes. Deze middag een compilatie van haar Nederlandstalige werk.

CAFÉ CHANTANT: Het programma van Café Chantant bestaat uit vileine liedjes tussen cabaret en kleinkunst.
Enigszins stoute en tegendraadse Nederlandstalige teksten, humor en licht sarcasme als pleister op de onvolkomenheden van het leven. Het team bestaat uit een wisselende groep zangers en zangeressen uit Hoorn en omgeving.
Rode draad in deze Café Chantant editie is Johan Hogenboom als pianist, liedjesschrijver, zanger, begeleider en presentator.

Aanvang 13:30, kaarten à € 15,00 zijn verkrijgbaar via de website van Onder de Linden.

Reacties zijn gesloten.